fbpx
Muzica Mania Latina
01 Jul 2014 | Latino

Cursuri de Kizomba

Cursuri de Kizomba

Despre KIZOMBA

“Muzica a fost dezvoltata in Angola și este o fuziune de semba (predecesorul de samba), cu stilul muzicii Zouk din Insulele Caraibe franceze.

Mai este intalnit și in alte tari lusophone din Africa si Europa. Este cunoscut pentru ritmul lent, puternic, oarecum aspru, dar senzual, rezultat al percutiei electronice.

Stilul de dans kizomba este, de asemenea, cunoscut ca fiind foarte senzual. In mod firesc, acesta este dansat in pereche, cu miscari senzuale inspirate din tango-ul argentinian, foarte lin si incet, cu priza lejera. Este nevoie de o oarecare flexibilitate a genunchilor, avand în vedere frecventa miscarilor de unduire a corpului in sus si in jos executate de cei doi dansatori.

Kizomba se caracterizeaza prin imbratisarea apropiata ca si pozitie, dar in acelasi timp relaxata ca si atitudine. Dansand kizomba trebuie sa pui accent pe miscarile bazinului si ale soldurilor. Se pune accent pe conexiunea dintre partenerii de dans. Te lasi condus la fiecare pas si te lasi invaluit de dans.

Ce poate sa fie mai frumos?”

by Anca Duma.

Foto KIZOMBA

Inscrie-te la KIZOMBA!