fbpx
Muzica Mania Latina
01 Jul 2014 | Latino

Cursuri de Dans pentru Copii

Dans Copii

Mami, vreau sa dansez!!!

Copilul tau este plin de energie? Ajuta-l sa se dezvolte intr-un mod cat mai benefic si distractiv!

Inscrie-l la grupa de copii ce va incepe pe data de 7 aprilie, orele 18:00 – 19:00 la sediul scolii Mania Latina, Bd Carol I nr 61, intersectie cu Mosilor (Intrarea Mega Image) et. 2. Grupa va fi formata din maxim 15 copii, astfel incat cei mici sa poata deprinde stilurile de dans in cele mai bune conditii, varsta fiind cuprinsa intre 4 – 10 ani. Copii adusi in pereche vor avea o reducere de 20 lei la primul abonament.

Pe langa dans copii se vor bucura si de activitati de grup si iesiri la teatru, viitoarea instructoare fiind dansatoare pentru copii la Opera Comica din Bucuresti!

Pe langa pozitia centrala, va punem la dispozitie toate conditiile pentru o desfasurare cat mai confortabila a cursurilor. Copii vor avea 300 mp pentru dans si exercitii interactive, vestiare, oglinzi, ventilatie si aere conditionate, saltele fitness, sala de asteptare pentru parinti precum si un instructor cu o experienta vasta atat in dans cat si in experientele cu cei mici.

Vor practica toate stilurile de dans, vor face exercitii de stretching si mobilitate si vor invata coregrafii ce pot fi dansate, cu acordul parintilor, la evenimentele create de scoala noastra.
Dorim sa formam si o trupa de copii care sa ne reprezinte in concursuri sau la diferite evenimente din lumea dansului.

Confortul, siguranta si calitatea cursurilor este garantata!

Beneficiile dansului in dezvoltarea copilului!

Dansul este o forma de activitate fizica si, ca orice alt tip de miscare, are o multime de beneficii atat pentru fetite, cat si pentru baieti:

Le creeaza o conditie fizica excelenta!

Dansul este una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul. El foloseste constant si echilibrat toate grupele de muschi si ajuta la tonifiere musculaturii si la o crestere si modelare armonioasa a corpului copilului. Unele forme de dans ofera si o gratiozitate in miscarile copilului.

Ajuta la concentrare!

Copiii au probleme cu concentrarea, iar dansurile, prin antrenamente si repetitii ii ajuta sa asculte de instructiunile oferite si sa realizeze miscarile pe rand si cu rabdare, imbunatatindu-si concentrarea.

Este o forma de relaxare si distractie!

Pe langa beneficiile fizice si psihologice pe care le are dansul asupra copilului, nu este de neglijat nici factorul destindere si buna dispozitie. Copiii se distreaza foarte mult alaturi de alti copii si se amuza foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scadea nivelul de anxietate al copiilor, pentru ca dansul este pana la urma si un mod de descarcare psihologica si de comunicare a trairilor, prin limbaj nonverabal.

Ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile sociale!

Inscrierea copilului la o clasa de dans inseamna din start integrarea lui intr-o mica comunitate. Copilul poate lega prietenii si invata cum sa socializeze in grupuri. Interactiunile cu ceilalti copii sunt esentiale in dezvoltarea sociala a copilului.

Daca doresti sa ii faci cunostinta copilului tau cu energia si frumusetea dansului, sa invete sa se exprime singur prin dans, sa devina creativ si armonios, te asteptam la dans.

Programul Grupei de DANS LATINO COPII

CURS NIVEL ZIUA ORA INSTRUCTORI
DANS COPII 4 – 10 ani Marti 18:00 – 19:00 Madalina Aliss
Joi 18:00 – 19:00 Madalina Aliss

Inscrie Curs!

Telefon: 0733 948 010
E-mail: contact@manialatina.ro